Ontdek hoe u zonder medicatie uw hormonen in balans houdt tijdens de overgang

Eindelijk een duidelijke gids over hoe u zonder medicatie en zonder symptomen de verschillende fases van de menopauze doorkomt en ook daarna geniet van een lang en gezond leven.

Op basis van jarenlange klinische praktijkervaring doet dr. Marilyn Glenville uit de doeken wat artsen u niet vertellen en geeft ze eenvoudige, gemakkelijk op te volgen natuurlijke oplossingen om voor, tijdens en na de menopauze optimaal gezond te blijven.

In dit boek vindt u:

o een twaalf-stappen-hormoonbalansdieet

o hoe u veelvoorkomende symptomen zoals opvliegers, nachtzweten, vaginale droogte en gebrek aan energie kunt verminderen

o de waarheid over HST en bio-identieke hormonen

o praktische adviezen over supplementen en kruiden

o supertips om het verouderingsproces te vertragen

o natuurlijke oplossingen om problemen op de lange termijn, zoals osteoporose, borstkanker en alzheimer, te voorkomen

Kortom, dankzij dit boek hoeft de overgang voor u geen uitdaging te zijn. Net zoals duizenden andere vrouwen kunt ook u met succes de symptomen van de menopauze onder controle houden, uw energie een boost geven, uw stemming verbeteren en genieten van een bevredigend seksleven.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder