Eczeem is een veelvoorkomende, chronische ontstekingsziekte van de huid. Het is meestal aangeboren en komt voornamelijk voor bij baby’s en kinderen. Bij kinderen is atopisch ofwel constitutioneel eczeem, na astma, de meest voorkomende chronische aandoening. Ter behandeling van de symptomen van (atopisch) Eczeem heeft Dermalex Repair het product Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen ontwikkeld.

 • Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen
  Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen is een huidherstellende crème ontwikkeld voor de behandeling van de symptomen van (atopisch) eczeem, zoals jeuk, schilfering en roodheid van de huid. (Atopisch) Eczeem komt vooral voor bij baby’s en kinderen.
   
 • Dit product is dan ook speciaal geschikt voor baby’s en kinderen vanaf 8 weken en kan gedurende een langere periode achter elkaar gebruikt worden. Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen bevat geen cortisonen.

Inhoud: 30 gram

Gebruik:

 • Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen dient op een schone huid te worden aangebracht.
 • Herhaal de toediening 2 tot 3 maal per dag
 • Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen is in water oplosbaar. Breng daarom de crème opnieuw aan na het baden, douchen of het wassen van de handen.
 • Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen kan gedurende een langere periode achter elkaar worden gebruikt.
 • De werking van Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen kan verbeterd worden door de crème op een vochtige huid aan te brengen.
 • Gedurende de eerste paar dagen van gebruik kan tijdens het aanbrengen van de crème een licht tintelend gevoel worden waargenomen. Dit gevoel wordt verminderd door de crème, de eerste paar dagen, op een vochtige huid aan te brengen.
 • Wacht na 30 dagen aaneengesloten gebruik van Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen een aantal dagen alvorens het product weer te gaan gebruiken.
 • Indien de klachten na één week niet overgaan of verergeren, stop met het gebruik van Dermalex Repair Eczeem bij baby's en kinderen en raadpleeg een arts

* Dermalex Repair is een medisch hulpmiddel.

Fabrikant:
Omega Pharma BV
Postbus 6612
3002 AP  Rotterdam

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder