Test alert message!

DermaPlast® Active Cool Patch is een zelfkoelende pleister voor de verlichting van pijn in spieren en gewrichten. De pijnverlichtende koelpleister is geschikt voor gebruik bij kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen, bloeduitstortingen, zwellingen, ontstekingen en koorts. Therapeutische indicaties: nek, schouders, ellebogen, knieën, armen, benen en voeten. Het koelsysteem met menthol-hydrogel verzacht de pijn aan spieren en gewrichten tot 6 uur. 

•    Verlicht de pijn aan spieren en gewrichten
•    Geschikt voor gebruik bij kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen, bloeduitstortingen, zwellingen, ontstekingen en koorts
•    Toepassingsgebieden: nek, schouders, ellebogen, knieën, armen, benen en voeten
•    Biedt maximaal 6 uur verkoeling
•    Formaat: 10 x 14 cm

Toepassing
De koudetherapie is een effectieve fysische therapie met pijnverlichtende eigenschappen en verzacht de pijn bij kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen, bloeduitstor­tingen, zwellingen, ontstekingen en koorts. 
Therapeutische indicaties: nek, schouders, rug, elleboog, knieën, armen, benen en voeten.

Samenstelling
Hydrogel 
Glycerol 
Water 
Menthol 
Pepermuntolie

Gebruik
1. De transparante folie van de patch verwijderen 
2. De patch met de gelzijde op de getroffen plaats leggen en met het meegeleverde vlies fixeren

Waarschuwing
Alleen voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken op open wonden, bij een beschadigde huid, bij huidaandoeningen, op slijmvliezen en ogen. Bij huidirritaties meteen stoppen met het gebruik. Bij kinderen alleen onder toezicht gebruiken en buiten bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant
Paul Hartmann BV
Kerkenbos 11-03d
6546 BC Nijmegen

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder