Test alert message!

DermaPlast® Active Hot&Cold is een herbruikbaar gelkompres, voor het koelen of verwarmen van letsels en voor pijnverlichting. Geschikt voor diepvries en magnetron. Het gelkompres kan zich aanpassen aan de vorm van het lichaam. Inclusief luxe non-woven beschermhoes met elastische riem en klittenbandsluiting. Dankzij de riem blijft het kompres tijdens het koelen of verwarmen op zijn plaats zitten. Formaat: 12 x 29 cm. 

Toepassing
Lokaal pijnverzachtend, gaat zwellingen tegen. Stimuleert de lokale doorbloeding en werkt ontspannend.

Samenstelling
Gel: 
Water 
Propyleenglycol 
Gelvormer 
Kleurstof 
Stabilisatoren

Zak: 
PA/PE

Gebruik
Koudetherapie: 
Werking:     Lokaal pijnverzachtend, gaat zwellingen tegen 
Toepassing:     Acute ontstekingen van gewrichten en spieren, stompe verwondingen, bloeduitstortingen, insectenbeten en tandpijn 
Gebruik:    Voor gebruik ca. 2 uur in het vriesvak of diepvriezer leggen

Warmtetherapie:
Werking:    Stimuleert de lokale doorbloeding en werkt ontspannend
Toepassing:    Spierpijn, rugpijn en menstruatieklachten
Gebruik:    Voor gebruik 2 min. op 600 W in de magnetron of 4 min. in max 80°C  heet water leggen

Uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik. Leg altijd een (hand)doek tussen het kompres en de huid. Niet langer dan 20 min. gebruiken, tussendoor 30 min. pauze inlassen.

Contra-indicaties
Bij aandoeningen van het hart, de bloedsomloop en bij diabetes moet steeds een arts worden geraadpleegd. Nooit bij kinderen jonger dan 3 jaar, hulpbehoevenden, zieken of voor warmte en kou gevoelige personen gebruiken. Gebruik nooit een beschadigd kompres.

Waarschuwing
Niet langer dan 20 minuten gebruiken, tussendoor 30 minuten pauze inlassen. Gebruik nooit een beschadigd kompres. Buiten bereik van kinderen bewaren. HOT/COLD is uitsluitend bedoeld voor uitwendig gebruik.

Fabrikant
Paul Hartmann BV
Kerkenbos 11-03d
6546 BC Nijmegen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder