Test alert message!

DermaPlast® Active Sporttape is bijzonder geschikt voor de stabilisatie, fixatie en ondersteuning op plekken die tijdens het sporten zwaar worden belast zoals enkel-, knie-, elleboog- en polsgewrichten. De sporttape kan direct op de huid worden aangebracht. De tape is duurzaam, rolt soepel af en past zich aan de betreffende lichaamsvormen aan. Het tapeverband hecht goed, is trekvast en niet-elastisch. 

•    Ter stabilisering, fixering en ondersteuning van gewrichten
•    Direct op de huid aan te brengen
•    Gemakkelijk af te rollen
•    Goede hechting
•    Vormt zich naar het lichaam
•    Trekvast en niet-elastisch
•    Formaat: 2 cm x 7 m

Toepassing
Stabiliseert, fixeert en biedt steun op plaatsen die tijdens het sporten zwaar worden belast (zoals enkel-, knie-, elleboog- en polsgewrichten).

Samenstelling
Sporttape
Latex

Gebruik
Kan direct op de huid worden aangebracht. Duurzame tape. Rolt soepel af en past zich aan de betreffende lichaamsvormen aan. Hecht goed. Trekvast en niet-elastisch.

Waarschuwingen
Raadpleeg uw arts indien u vasculaire of sensorische problemen hebt (bijv. diabetische neuropathie) of indien u niet weet hoe u sporttape moet aanbrengen. Verwijder de tape als u na het aanbrengen een doof gevoel of tintelingen ervaart. Het product bevat natuurrubber latex dat allergische reacties kan veroorzaken.

Fabrikant
Paul Hartmann BV
Kerkenbos 11-03d
6546 BC Nijmegen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder