De Ayurveda kent talloze lichaamsbehandelingen, waarbij meestal medicinale oliën worden gebruikt. Wanneer de behandeling vooral een reinigend doel heeft, wordt vaak een medicinaal poeder aangeraden, soms in combinatie met wat olie. DEVI Neem Massage Scrub is een poeder dat speciaal ontwikkeld is voor deze behandeling en is samengesteld uit reinigende bestanddelen die ieder hun specifieke werking op de huid hebben. Door de poeder op het gehele lichaam in te masseren, worden de weefsels gestimuleerd en dode huidcellen afgevoerd. 

Bestanddelen:
Azadirachta indica, Ocimum sanctum, Aegle marmelos, Desmodium gangeticum, Gmelina arborea, Premna mucronata, Oroxylum indicum, Solanum surattense, Tribulus terrestris, Solanum indicum, Stereospermum suaveolens, Uraria picta, Potassium, Sodium, Magnesium, Silicium, Alum. aluminium, Calcium, Iron, Zinc, Lava powder

Gebruik
Meng 4 theelepels met water tot een stevige pasta. Breng de scrub aan op het licht bevochtigde lichaam en masseer de huid stevig met ronddraaiende bewegingen. Daarna het lichaam wikkelen met handdoeken. Behandelingsduur 20-25 minuten.
Tot slot afspoelen met water en droog deppen.
Indien nodig Ayurvedische bodylotion aanbrengen op de huid. 
Ook geschikt voor het gezicht.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder