Test alert message!

Voedingssupplement met gefermenteerde rode rijst, kaneelextract (ZN112), chroom en zink.

  • Chroom draagt bij tot de instandhouding van een normaal glucosegehalte.
  • Bevat Monacoline K uit gefermenteerde rode rijst, dit draagt bij tot het behoud van een normale cholesterolspiegel.
  • De capsules zijn suiker-, lactose- en glutenvrij.
  • Het kaneelextract wordt door een nauwkeurig proces samengesteld uit de schors van de kaneelboom. 
  • De capsules hebben een neutrale smaak.

Actieve ingrediënten per 2 tabletten:
666,7 mg gefermenteerde rode rijst (Monascus purpureus, 1,5% monacoline K, 2 tabl. = 10 mg monacoline K), 336 mg kaneelextract op waterbasis ZN 112 (Cinnamomum verum), 48 mg zinkcitraat (15 mg zink = 150 % ADH*), 0,5 mg chroompicolinaat (60 mcg chroom = 150 % ADH*)

* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingrediënten:
stabilisatoren (dicalciumfosfaat, hydroxypropylmethylcellulose), gefermenteerde rode rijst, vulstoffen (microkristallijne cellulose, siliciumdioxide), kaneelextract, verdikkingsmiddel (natriumcroscarmellose), zinkcitraat, antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesiumstearaat, talk), kleurstoffen (ijzeroxide, titaniumdioxide), bevochtigingsmiddel (polysorbaat 80), chroompicolinaat, glansmiddel (bijenwas)

Gebruiksaanwijzing:
2 maal per dag 1 tablet innemen tijdens de maaltijd met een glas water. De dagelijks aanbevolen dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Diebacinn® Cholesterol is niet gelijktijdig te gebruiken met cholesterolverlagende medicijnen, statines of medicijnen die het enzyme HMG-CoA reductase inhiberen. U kunt Diebacinn® Cholesterol niet gebruiken indien u lever- of nierproblemen heeft. Niet te gebruiken door mensen die dagelijks meer dan 2 glazen alcohol gebruiken. Gebruik Diebacinn® Cholesterol niet indien u overgevoelig bent voor een van de ingrediënten. Wanneer u klachten hebt, stop dan met het gebruik en neem contact op met uw arts.

Belangrijk:
Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of gebruik maakt van bloedverdunners, neem dan eerst contact op met uw arts voordat u gebruik gaat maken van Diebacinn® Cholesterol.

Waarschuwingen:
Kaneel is voeding en wordt al duizenden jaren gebruikt. Er zijn bij gebruik volgens de gebruiksaanwijzing geen waarschuwingen bekend. Het is wel mogelijk dat men allergisch is voor kaneel.

Fabrikant
A.T.P. AG, Zwitserland/Suisse
Distributeur NL: 
OTC PHARMA International B.V.
Edisonweg 22
4207 HG Gorinchem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

08-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder