Dr. Bronner balsems herstellen de huid zonder vettig te worden. Deze balsems zijn ook geschikt voor de genezing van nieuwe tatoeages en om oudere tatoeages op te frissen en op te fleuren door meer contrast te geven.
•Dr. Bronners balsem zit boordevol met puur organische oliën en bijenwas.
•Zonder petrochemische ingrediënten.
•De huid wordt extra gehydrateerd door de organische jojobaolie en biologische bijenwas. Avocado en hennep olie kalmeert de droge huid.

Ingredienten
Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Organic Persea Gratissima (Avocado) Oil*, Organic Beeswax, Organic Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil**, Tocopherol 
*biologisch
** biologische en gecertificeerd als fair trade.

Gebruik
Gebruiken bij droge huid, bij het bevorderen van genezing van schrale en droge huid overal op uw lichaam. Bevordert genezing van nieuwe tatoeages en fleurt oude tatoeages op. Voor de verzorging van uw tatoeage: was met een van de Bronners zepen, dep het gebied droog en breng een dun laagje bodybalsem aan over de tatoeage.
 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder