Bobybalm Peppermint 

De essentiële oliën van pepermunt zorgen voor een frisse geur en afkoeling van de huid, terwijl deze gevoed wordt. Biologische jojoba-olie werkt in het bijzonder vocht inbrengend zonder vet, in combinatie met waardevolle biologische avocado en hennepolie. 

Ingredienten
Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojoba-olie)*, bijenwas*,  Persea Gratissima Olie ( Avocado Oil)*+ , Cannabis Sativa Seed Oil ( Hemp Oil)*, Mentha peperita ( Peppermint ) Olie*+ , natuurlijke tocoferolen
+ Gecertificeerde ingrediënten uit Fair Trade

Gebruik
Breng een kleine hoeveelheid gelijkmatig op beide wangen. Beschermt en verzorgt, vooral op koude winterdagen.  Droge ellebogen zijn zacht en soepel door het lichaam balsem.  Droge handen krijgen een extra dosis vocht, het gevoel van spanning verdwijnt. Masseer zachtjes in de hiel.  Vooral de combinatie met avocado en hennepolie het fungeert vochtgevend en hydraterend. Ook bijzonder geschikt voor het beschermen van nieuwe huicellen en het vernieuwen van oude huidcellen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder