Test alert message!

Dr Original Oogpleisters - Medisch hulpmiddel

Zachte pleisters (steriel met zelfklevende rand) voor gebruik bij het behandelen van oogletsel en postoperatieve oogzorg. Breng de oogpleister aan en druk de randen stevig omlaag. Na gebruik de pleister voorzichtig verwijderen. Deze pleister is voor eenmalig gebruik door slechts één persoon. Niet gebruiken na het verstrijken van de vervaldatum of wanneer de verpakking is gescheurd of beschadigd.

Toepassing
Voor gebruik bij het behandelen van oogletsel en postoperatieve oogzorg.

Gebruik
Breng de oogpleister aan en druk de randen stevig omlaag. Na gebruik de pleister voorzichtig verwijderen. Deze pleister is voor eenmalig gebruik door slechts één persoon

Fabrikant
Zhejiang Hongyu Medical Commodity Co., Ltd.No. 668 ChanHua Road, Fotang Town Industrial Functional Area 322002 Yiwu City, Zhejiang Province, PEOPLE’s REPUBLIC OF CHINA

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder