Test alert message!

Drontal Cat voor de behandeling van besmetting met rondwormen, zoals spoelwormen en haakwormen.Voor de behandeling van besmetting met de meest voorkomende lintwormen.


Samenstelling per tablet:Bevat per tablet
Pyrantelembonaat 345 mg, overeenkomend met 106,6 mg pyrantel
Praziquantel 30 mg

 

 


Hulpstoffen:

Maïszetmeel, microkristallijne cellulose, povidon, magnesiumstearaat, colloïdaal anhydrisch siliciumdioxide, hypromellose, macrogel 400, titaandioxide (E171)


Gebruik

1 tablet per 6 kg lichaamsgewicht.


Niet in de koelkast bewaren of invriezen. Ongebruikte dierengeneesmiddelen of restanten hiervan dienen in overeenstemming met de nationale vereisten te worden verwijderd.


Fabrikant

Bayer B.V.

Animal Health Division

Energieweg 1

NL-3641 RT Mijdrecht

 

Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.07-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder