Test alert message!
• Ready to use
• Plaats direct in de trommel

Intensieve kleuren. En zo gemakkelijk!

Gebruiksklare textielverf - eenvoudiger dan ooit tevoren! Alles-in-één formule om de kleur van uw kleren en meubelbekleding nieuw leven in te blazen of te veranderen. Dit kan in de wasmachine! Perfect kleurresultaten!

1. Plaats vochtig gemaakte stof in de trommel*.
Verwijder de hoes, verwijder het deksel en plaats het product op de stof.
2. Voer een volledig programma uit (op 30 of 40 graden)
3. Verwijder de verpakking en voer nog een programma uit (op 30 of 40 graden), dit keer met wasmiddel
*Alleen voor voorlader wasmachines.

Lees de bijgevoegde brochure voor gedetailleerde instructies. Geschikt voor: katoen, linnen en viscose. Als de stoffen deels synthetisch zijn, wordt het resultaat lichter. Volledig synthetische stof wordt niet geverfd.
1 pakket met verf: 600 g stof kan volledig worden gekleurd; maximaal 1,8 kg kan in een lichtere kleur worden geverfd.

Lees voor het beste resultaat de instructies en handige tips voor u aan de slag gaat. Welke kleur ontstaat, hangt af van drie factoren:

1) Stoftype
- Katoen, linnen en viscose nemen de kleur volledig over
- Gecombineerde stoffen (met synthetische stof, zoals polyester) krijgen een lichtere kleur
- Wol, zijde, volledig synthetische vezels (polyester, acryl, nylon) en stoffen met een speciale afwerking of membraan (stoffen die bijv. alleen mogen worden gestoomd) kunnen niet worden geverfd.

2) Hoeveelheid stof
- Met 1 pakje kunt u maximaal 600 g stof volledig verven (bijvoorbeeld een broek, vier t-shirts of een badhanddoek).
Als u meer stof gebruikt, wordt de kleur lichter (met 1 pakje kunt u maximaal 1,8 kg stof verven)
- Als u meer stof volledig wilt verven, gebruikt u meerdere pakjes (bijvoorbeeld 2 pakjes voor 1,2 kg stof, zoals een tweepersoons dekbedovertrek).

3) Oorspronkelijke
Stofkleur
- er zijn kleurcombinatieregels van toepassing
- naar een lichtere kleur verven of van de ene donkere kleur naar de andere verven kan alleen als u eerst Dylon Pre-Dye gebruikt
- er kunnen bij het verven patronen ontstaan op de stof
- mogelijk worden de stiksels niet meegeverfd (indien synthetisch)
- bij het verven blijven vlekken, vervaagde gebieden of bleekvlekken mogelijk zichtbaar

1. Plaats de stof vochtig en niet-gevouwen in de wasmachinetrommel. Begin altijd met schone stof (was deze grondig, ook als deze nieuw is, om vlekken of niet zichtbare afwerkingen te verwijderen).
2. Verwijder de label hoes volledig. Verwijder de deksel van het product en plaats het rechtop in de trommel (bovenop de stof).
3. Voer een volledig katoenprogramma uit (geen voorwas, spaarstand of speciaal programma voor minder was). Voor het beste resultaat wast u op 40 graden Celsius (de verf werkt ook bij 30 graden Celsius, als dat nodig is voor de stof).
4. Wanneer het programma is voltooid, verwijdert u het lege pakje uit de machine. Voeg wasmiddel toe en voer nog een programma uit (dezelfde wasinstellingen als de eerste keer).
5. Verwijder de stof, voeg wasmiddel toe en voer nog een programma uit om mogelijke resten van de verf te verwijderen (op 40 of 60 graden Celsius).

Handige tips
- Weeg de stof als deze nog droog is, zodat u zeker weet dat u voldoende verf hebt voor het gewenste effect
- Draag rubberen handschoenen
- Droog de stof buiten bereik van verwarmingen en direct zonlicht
- Voeg geen zout toe (zit al in het product)
- Gebruik altijd volledige pakjes
- Indien u meerdere pakjes gebruik, gooi de pakjes dan leeg in de wastrommel. Voeg de vochtige, niet opgevouwen stof toe en ga door met stap 3 van de gebruiksinstructies. Gebruik maximaal 5 pakjes in één keer.
- Verf maximaal de helft van de maximale belasting van de machine (om vlekkerige resultaten te voorkomen)
- Wij raden u aan na het verven de stoffen de eerste twee keer afzonderlijk of met andere stoffen met dezelfde kleur te wassen
- Als er nog verf is achtergebleven in de machine, voert u een programma uit zonder was in de machine, maar mét wasmiddel en reguliere bleek in de trommel
- Niet gebruiken in wasmachines van wasserettes.

Gevaar. Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstig oogletsel. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bevat C.I. Reactive Blue 203. Kan een allergische reactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd het inademen van stof. Beschermende handschoenen/oogbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met weel water wassen. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar overeenkomstig de nationale voorschriften.
Bevat: Natriumcarbonaat, C.I. Reactive Blue 225, C.I. Reactive Yellow 27.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder