Test alert message!

Ecodenta Extra Verfrissende Mondwater met Hyaluron met hyaluron, is een aanvulling op uw dagelijkse tandverzorging. Het geavanceerde actieve ingredient hyaluronzuur zorg voor de juiste vochtigheidsgraad van het slijmvlies in de mond en beschermt tegen irritaties.

Ecodenta Extra Verfrissende Mondwater is een verfrissende mondwater met hyaluronzuur en pepermuntolie voor een gezond mondslijmvlies.

Het mondwater verwijdert tandplak, waardoor in de mond een blijvend gevoel van buitengewone frisheid ontstaat.

Kalident versterkt het tandglazuur en voorkomt micro-scheurtjes.

Ingredienten
Aqua*, Sorbitol*, Glycerin*, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, 1,3-Propanediol, Hydrolyzed hyaluronic acid*, Mentha piperita (peppermint oil*), Mentha arvensis (mint oil*), Aroma, Sodium fluoride (1131 ppm F*), Sodium saccharin, CI 42090
*95% ecologische onderdelen of onderdelen van natuurlijke herkomst.

Gebruik
Voor kinderen tot 6 jaar oud: gebruik een aangepaste hoeveelheid mondwater (ongeveer erwt-formaat).

Waarschuwingen
Het mondwater niet doorslikken. Als u meer producten gebruikt die fluoride bevatten, raadpleeg dan uw tand(arts). Bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder