Citrus magic multifunctioneel schoonmaak- en ontsmettingsmiddel. Concentreerde formule.

Ingredienten:
>30% water, 5 – 15% parfum met bacteriëndodende emulsie met
ammonium quaternaire (CAS N°68424-85-1 à 0.2% m/m TP2, TP4), <5% plantaardige alcohol (Ethanol CAS N° 64-17-5 à 4.8% m/m TP2, TP4), anionogene oppervlakte-actieve sto en, niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, melkzuur (CAS N°79-33-4 à 0.8% (m/m) TP2, TP4), essentiële olie van citroen*, limoneen, citral.

Gebruik:
Schudden voor ieder gebruik. Om schoon te maken en te
ontsmetten: verstuif over het te behandelen oppervlak door 2 tot 3 keer te drukken. Laat 5 minuten inwerken. Afvegen met een spons of een propere doek. Voor oppervlakken die in contact kunnen komen met voedingsmiddelen met water afspoelen. Kan verdunt gebruikt
worden aan 3 % voor de schoonmaak van vloeren. Respecteer de aangegeven
gebruiksdosis om de invloed op de omgeving te beperken.

Waarschuwing:
Schadelijk voor waterorganismen, kan negatieve gevolgen
op lange termijn vertonen op het waterleefmilieu. Het overschot niet in de riolering wegwerpen.Het product en zijn verpakking enkel weggooien met in acht name van de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen. Bij inname, onmiddellijk een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Bij contact met de ogen, onmiddellijk uitspoelen met veel water en een specialist raadplegen. Neem contact op met het dichtstbijzijnde antigifcentrum. Vermijdlozing in het leefmilieu. Raadpleeg steeds de specifieke instructies/de gegevensfiche met veiligheidsvoorschriften. Opslaan bij normale temperatuuromstandigheden. Verwijder de lege verpakking van het product conform de gemeentelijke verordeningen rond afvalverwerking. Vermijdt dit product te
verstuiven in koelkasten.Bevat: limoneen, alpha pineen, beta pineen.
Kan een allergische reactie veroorzaken.

Inhoud: 1000 ml

Fabrikant:
EKIBIO
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES
Frankrijk

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder