Ecover Wastabletten

Met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling, produceert Ecover was- en schoonmaakproducten op basis van hernieuwbare, plantaardige grondstoffen en mineralen, die de beste resultaten leveren voor een eerlijke prijs.

Samenstelling
Zuurstofbleekmiddel, Zeoliet, Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Zeep, Parfum, Enzymen, Cellulose, Natriumsilicaat, Natriumbicarbonaat, Bleekmiddelactivator, Polypeptide, Natriumcitraat, Bentonite, Magnesiumsulfaat, Methylcellulose, Cellulose gum

Gebruik
Ecover Wastabletten zijn geschikt voor al je witte en kleurvast bonte was. De Ecover Wastabletten zijn bijzonder zuinig in gebruik, uiterstgebruiksvriendelijk en daarom voordelig voor mens en milieu. Voor een lading normaal bevuilde was, gebruik twee wastabletten. Open de folie rond de tabletten met de trekstrip en leg de tabletten in het doseerbakje.

Waarschuwing
Veroorzaakt ernstige oogirritatie en huidirritaties.

Buiten het bereik van kinderen houden. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contact lenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen.
Bij aanhoudende oogirritatie: een arts raadplegen. 
Bij contact met de huid: met veel water wassen. Bij huidirritatie: een arts raadplegen. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder