Test alert message!

Elmex Sensitive Professional Repair & Prevent tandpasta - Medisch hulpmiddel

Een exclusieve Pro-Argin™ formule met een technologie die in tandarts- en mondhygiënepraktijk wordt gebruikt voor directe en langdurige pijnverlichting

Toepassing
Directe en langdurige pijnverlichting

Samenstelling
Werkzame ingrediënt: Arginine 8%
Overige ingrediënten: Calcium carbonate, Aqua, Sorbitol, Aroma, Ploxamer 407, Sodium monfluorphosphate (1450 ppm F), Cocamidopropyl betaine, Zinc oxide, Benzyl alcohol, Cellulose gum, Zinc citrate, Sodium bicarbonate, Tetrasodium pyrophosphate, Xanthan gum, Sodium saccharin, Sucralose, Limonene, CI 77891

Gebruik
Breng voor directe pijnverlichting de tandpasta maximaal twee keer per dag aan met een vingertop op de gevoelige tand en masseer zacht in gedurende 1 minuut. Sluit tube na gebruik.

Kinderen jonger dan 12 jaar: niet aanbrengen met een vingertop voor direct pijnverlichting. Poets met een zachte tandenborstel en zorg ervoor dat alle gevoelige plekken worden bereikt. Gevoelige tanden kunnen een symptoom zijn van een ander probleem, dat bij aanhouden van de pijn mogelijk direct moet worden behandeld door een tandarts.

Kinderen van 6 jaar of jonger: gebruik niet meer tandpasta dan een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.

Fabrikant
Colgate-Palmolive Manufacturing
Sp. z.o.o. Aleja Colgate 2
Swidnica 58-100 
Poland

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder