Voor de smeerpoets, shampoo speciaal voor de kat.

Geschikt voor
Kat

Samenstelling
Op basis van Aloë Vera, gezuiverd water, verrijkt met Kokosnootextract, Panthenol, Jojoba, Vitamine A,D en E, en Lavendel.

Indicatie(s): 
Speciaal voor de kat! Net als honden kunnen ook katten lekker vies, vettig en zanderig worden. Energee Plus Cat Shampoo de natuurlijke shampoo die ontvet, diep reinigt en een heerlijke geur achter laat.


Aloë Vera De Aloë Vera, ofwel Barbadensis Miller is één van de meest heilzame planten op aarde. De Aloë vera is een cactusachtige vetplant met vlezige, lansvormige bladeren en kan ruim één meter hoog worden. Het Aloë Verasap uit de bladeren is rijk aan allerlei geneeskrachtige bestanddelen. De heilzame werking daarvan was al eeuwen bekend bij de indianen en zij gebruikten die sappen tegen allerlei kwalen. 

Jojoba olie is een drager voor essentiële oliën. Verzacht de huid en beschermt haar. Een natuurlijke vochtinbrenger verkregen uit de zaden van een woestijn struik. 

Kokosnootextract voedt en beschermt de huid en reinigt de vacht. 

Panthenol is vitamine B5. Panthenol geeft de vacht glans, helpt vocht beter vast te houden en verhoogt de elasticiteit van het haar. Ook helpt panthenol om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan. 

Vitamine A Vitamine A is nodig voor het onderhoud en herstel van weefsel en zorgt voor een snellere aanmaak van nieuwe cellen (bij een beschadigde huid). 

Vtiamine D reguleert de aanmaak van Keratine. De opperhuid van de hond (en de mens) is bedekt met een laagje keratine, dit is een eiwit. Keratine zorgt ervoor dat de huid waterafstotend is. Wanneer de keratinelaag wordt aangetast, bijvoorbeeld door het gebruik van een verkeerde shampoo, wordt de huid droog en schilferig. 

Vitamine E is een vochtinbrenger en tevens werkzaam als conditoner. 

Lavendel verzacht de huid. 

pH-neutraal
Dosering en toepassing: Inzetten naar behoefte. 

Kan onverdund worden ingezet maar ook tot 1:24 worden verdund met warm water. Masseer de shampoo goed in en spoel grondig uit. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder