Geschikt voor: Kat

Samenstelling: Olijfolie, Koskosolie, Lavendel, Rozemarijn, Paardenstaart, Panthenol, Vitamine B

Indicatie(s):

• diepe reiniging
• droogt de huid niet uit
• verlicht de vacht
• verwijdert vuil
• maakt de vacht niet dof
• veilig voor puppies en kittens

Katten en water gaan meestal niet samen! Dat weet iedere kattenbezitter. Espree heeft een schuimshampoo ontwikkeld die uw kat laat spinnen. Purr ’n Natural is een diepte reiniger die vuil gemakkelijk verwijderd en tegelijkertijd de vacht voedt. De vitamines en oliën herstellen en verzorgen de vacht en zorgen voor glans en volume. Lavendel en Rozemarijn zijn natuurlijke kruiden met een kalmerende werking en een heerlijke geur. Een vochtige spons of vochtige doek is voldoende om het schuim af te spoelen. Gebruik niet teveel schuim, in dat geval moet u wel iets meer water gebruiken.

Eigenschappen per ingrediënt:

Olijf olie, natuurlijke oliën uit de olijfboom die helpen om de aanmaak van belangrijke huid opbouwende eiwitten te stimuleren. Werkt antiseptisch en als adstringent. Verzacht bij de behandeling van ontstekingen.

Lavendel werkt reinigend en antiseptisch.

Rozemarijn herstelt beschadigd haar, geeft het haar body en stimuleert haargroei. Helpt bij roos.

Panthenol is vitamine B5. Geeft het haar glans, werkt tegen uitdrogen van het haar en verhoogt de elasticiteit. Maakt het haar dikker. Hydrateert de huid, laat de huid zacht en gehydrateerd.
Heeft een revitaliserend en vochtinbrengend effect op huid en haar.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder