Geschikt voor: Hond
Samenstelling: Aloë Vera, kokosnootextract, Panthenol, Tea Tree, Jojoba, Vitamine A, D en E en salicilzuur

Indicatie(s):

Deze medicinale shampoo kan goed worden ingezet bij (langharige) honden met een geirriteerde huid.

Bij dermatitis, jeuk, hotspots, irritatie door vlooienbeten, een droge huid of haarverlies.

Deze shampoo werkt verzachtend op de huid en gaat schimmel- en bacteriegroei tegen.

Eigenschappen per ingrediënt:

De Aloë Verasappen bieden o.a. weerstand tegen parasieten, virussen en bacteriologische infecties. Het werkt ontstekingremmend, dringt diep in de huid en het onderliggende weefsel en bevordert de conditie daarvan door haar natuurlijke vitamines, waaronder B12, mineralen, enzymen en aminozuren.

Kokosnootextract voedt en beschermt de huid en reinigt de vacht.

Panthenol is vitamine B5. Panthenol geeft de vacht glans, helpt vocht beter vast te houden en verhoogt de elasticiteit van het haar. Ook helpt panthenol om het haar dikker te maken. Het werkt hydraterend op de huid en voorkomt uitdroging hiervan.

Vitamine A is een antioxidant die wordt gebruikt als een natuurlijk conserveringsmiddel. Noodzakelijk voor weefsel herstel en behoud. Versnelt de vorming van gezonde nieuwe huid cellen. Ondersteunt de behandeling van huid problemen. Helpt bij herstel van de huid, werkt ontstekingsremmend.

Vitamine D reguleert de keratinisatie van de huid. Helpt bij de afstoting van cellen en maakt de huid stevig. Een belangrijke factor bij de epidermale cel turnover. Helpt bij epitheliale groei.

Vitamine E is een zeer goede vocht inbrenger, conditioner en antioxidant.

Salicilzuur werkt anti septisch en desinfecterend.

Tea Tree Olie is een kalmerende en helende uitwendig toe te passen olie gebruikt voor huidproblemen. Werkt krachtig anti-septisch, bactericide en fungicide.

Dosering en toepassing: Tot 1:5 met warm water verdunnen en goed in de vacht masseren. Vijf minuten laten intrekken voor het beste resultaat, daarna grondig uitspoelen.

NIET op katten gebruiken!

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder