Geschikt voor: Kat, Hond

Samenstelling: Gezuiverd water, Kamille-extract, Kamfer, Conditioner.

Indicatie(s):

Espree Tear Stain & Spot Remover voorkomt op een milde en veilige manier traanstrepen die veroorzaakt worden door extreem tranen bij honden.

Kan tevens gebruikt worden voor andere vlekken zoals urine, bloed, ontlasting en speeksel. Bevat geen bleek- en/of chemische middelen.

Eigenschappen per ingrediënt:

Zonder alcohol

Kamille en Kamfer herstellen de kleur en conditie van de vacht zonder dat deze uitdroogt of geïrriteerd raakt.

Veilig voor het gebruik rond de ogen en andere gevoelige plaatsen.

Dosering en toepassing:  
Verkleurde plekken zachtjes inwrijven met een doekje waarop de Tear Stain remover is gedruppeld. Regelmatig herhalen tot de verkleuring verdwijnt.

Het is zeer lastig om traanstrepen die al lange tijd bestaan volledig weg te krijgen. Voor het beste resultaat dient dan ook voordat traanstrepen kans zien om te ontstaan begonnen te worden met de inzet van Tear Stain Remover. Bij honden met een aanleg voor traanstrepen is het aan te raden om regelmatig met een doekje de plekken schoon te maken.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder