Test alert message!

Klovenwonder is dankzij zijn multiverzorgingscomplex van vochtinbrengende ureum (15%) en teunisbloemolie uitermate geschikt voor de effectieve verbetering van de

belaste huidstructuur en in het bijzonder voor die van diabetici. Door de
keratineoplossende werking maakt ureum de hoornlaag los en versnelt het de
afschilfering waardoor een verdikking van de huid, die normaal gesproken tot vorming van kloven en barsten in de huid leidt, wordt voorkomen. Teunisbloemolie verbetert de huidstructuur. Daarnaast bevat Klovenwonder als bestanddelen avocado-olie, een speciaal algenextract en allantoïne, dat de wondheling en het gladder worden van de huid stimuleert en de vorming van nieuwe cellen ondersteunt.

Gebruikstip:
Overdag meerdere keren, afhankelijk van behoefte, dun op de probleemplaatsen inmasseren. 's Nachts in twee lagen (eerst dun, dan dikker) op de huid aanbrengen. Het resultaat: een zachte, soepele en bijna klovenvrije huid.

Combinatiemogelijkheden:
Klovenwonder is bijzonder geschikt als combinatieverzorging na een voetbad met Feetpoint Speciaal voetbad met eeltwekerextract.

Opvallend:
Ervaringsonderzoeken hebben aangetoond: dit product is een hoogwaardig allround verzorgingsproduct voor veeleisende voeten. Bovendien is Klovenwonder geschikt voor zowel overdag als ’s nachts, wat het extra bijzonder maakt.

Conclusie:
Klovenwonder maakt de voeten met een regelmatige verzorging weer gezond. Hiermee beschikt u over een gewild product.

Gebruik:
Voor de verzorging bij
° eeltvorming
° huidkloven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder