Test alert message!

Witte Reus wast een berg, kost een beetje.

Geniet van de nieuwe geursensatie van Frisse Reus Aromatherapie. Verwen jouw was met de heerlijke geur van Orchidee en Sandelhout en beleef de langdurige frisheid. Frisse Reus bevat de vertrouwde reuzenwaskracht, voor extra veel schone was. Speciaal ontwikkeld voor de gekleurde was.

• Extra sterk tegen vlekken en verwijdert zelfs het meest hardnekkige vuil uit je kleding
• De actieve waskracht van Frisse Reus maakt het het ideale wasmiddel voor families - een reuzen waskracht voor een voordelige prijs
• Dankzij de verbeterde reuzenfrisheid geniet je nu nog langer van een frisse was
• Het Frisse Reus wasmiddel is al effectief tegen vlekken vanaf 20 °C en is geschikt voor wastemperaturen van 20 °C tot 60 °C
• Frisse Reus Aromatherapie zorgt voor een heerlijke langdurige geur van Orchidee en Sandelhout voor je gekleurde was

Frisse Reus Aromatherapie Maleisië vloeibaar wasmiddel is het ideale wasmiddel voor gezinnen. Dankzij zijn waskracht is hij extra sterk tegen vlekken en werkt hij al vanaf 20 graden Celsius. Het resultaat? Een stralend schone gekleurde en bonte was! Door de hoogwaardige parfumtechnologie krijg je nu een heerlijke, langdurige frisse geur van orchidee en sandelhout in jouw kleding. Daarnaast is Frisse Reus milieuvriendelijk vanwege zijn lage energie- en waterverbruik. Het wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gekleurde en bonte was. Frisse Reus wast een berg, kost een beetje!

Dosering:
• Gebruik een halve doseerbol Frisse Reus wasmiddel voor een gemiddelde was
• Gebruik een volle doseerbol van het vloeibare wasmiddel voor een grote was
• Gebruik twee doseerbollen Frisse Reus wasmiddel voor een extra grote was

De Beste Reuzenwaskracht
Of het nu gaat om vloeibare wasmiddelen, wasmiddelcapsules of poeders – Witte Reus is bijzonder effectief tegen vlekken en wast uw wasgoed weer stralend schoon en fris. Witte Reus wast een berg, kost een beetje.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder