Test alert message!

Met Siberische ginseng, draagt bij tot verhoogde prestaties


Hoog geconcentreerd extract.


Fytostar Oesterextract Forte 400 bevat een hoog geconcentreerd extract uit oesters en is bovendien aangevuld met Siberische ginseng, dat bijdraagt aan verhoogde fysieke prestaties en guarana.


Samenstelling per dagdosering van 1 capsule

Hoog geconcentreerd oesterextract 400 mg

Siberische Ginseng 100 mg

Guarana 100 mg


Ingredienten

Hoog geconcentreerd oesterextract, guarana (paullinia cupana), Russische ginseng (eleutherococcus senticosus), gelatinecapsule.


Allergeneninformatie

Bevat schaaldieren.


Gebruiksadvies:

Om te starten 2 tot 3 capsules per dag, in te nemen met water.

Daarna 1 capsule per per dag, in te nemen met water.


Fabrikant

Oce Bio  

Postbus 5085

5004 EB  Tilburg


Dit product is een voedingssupplement.Aanbevolen dosering niet overschrijden.Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.Buiten bereik van jonge kinderen houden.Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.


07-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder