Test alert message!

De hydraterende kracht van een zonnemelk in de vorm van een spray voor een effectieve en optimale bescherming.

  • De ultra-hydraterende spray SPF10 is gemakkelijk in gebruik en voelt fris op de huid, trekt direct in en laat geen vlekken achter. 
    De formule, die bestaat uit de geavanceerde en gepatenteerde filter Mexoryl® SX, beschermt tegen UVA- en UVB-straling die het verbranden en de voegtijdige veroudering van de huid veroorzaken. 
    Daarnaast bevat het een hydraterend complex met cactus nutriflavones en pure vitamine E, dat als reservoir van hydratatie dient en je huid beschermt tegen uitdroging door blootstelling aan de zon. 
    Gehydrateerd en beschermd, kan de huid zich verdedigen tegen gevaarlijke straling. 

Het Mexoryl filter werkt doordat het UVA en UVB absorbeert.

Samen zorgen zij voor een hoog niveau aan bescherming. Fotostabiel, handhaven zij hetzelfde niveau van effectieve bescherming - blijft effectief tijdens blootstelling. 

  • In 1993, was Mexoryl® SX het eerste fotostabiele UVA-filter dat bescherming biedt tegen kort spectrum UVA-straling.
    In 1998, was Mexoryl® SX het eerste fotostabiele filter dat bescherming biedt tegen kort spectrum UVA- en UVB-straling. De sprays van Ambre Solaire bevatten ook cactus nutriflavones en pure vitamine E die de hydatatie van de huid handhaven tijdens blootstelling aan de zon.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder