Test alert message!

Carb Reduced - High Protein Repen Chocolade & Banaan


Rijk aan proteïnen en toch gereduceerd in koolhydraten... en dit alles onder de vorm van een lekker tussendoortje? Dat zijn onze nieuwe Gerlinéa Carb Reduced – High Protein repen met chocolade & banaan smaak! Bovendien is dit fruitige tussendoortje rijk aan vezels en bevat deze slechts 100 Kcal per reep.


Voordelen


  • Gereduceerd in koolhydraten

  • Rijk aan proteïnen

  • Rijk aan vezels

  • Slechts 100 Kcal per reep


Gebruik : Eenvoudig te gebruiken: Geniet van een Gerlinéa Carb Reduced – High Protein reep met chocolade & banaan smaak als tussendoortje in de voor- of namiddag.


Tip : Om te vermijden dat je te pas en te onpas iets zoet neemt om te knabbelen, is het een goed idee om steeds een Gerlinéa tussendoortje op zak te hebben!


Wettelijke benaming van het product : Reep met pure chocolade en banaan.


Bewaarvoorschriften : Droog en bij kamertemperatuur bewaren.


Ingredienten : Pure chocoladecouverture 20% (cacaomassa, suiker, cacaoboter, melkvet, emulgator: sojalecithinen, natuurlijk vanillearoma), fructooligosaccharidenstroop, polydextrose, sojaeiwitten (bevat emulgator: sojalecithinen), stabilisatoren: glycerol en sorbitolen, tarwegluten, gedroogde bananenstukjes 5,6%, fructooligosacchariden, fructose, natuurlijk aroma, zeezout.


Allergeneninfo : Can sporen van amandel, hazelnoot en ei bevatten.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder