Test alert message!

Groene Os Hoef compositum

Mineralen met kruiden preparaat

Cynara scolymus (artisjok), Silybum marianum (Mariadistel), Taraxacum officinale (paardenbloem), Angelica archangelica (engelwortel) en Erythraea centaurium (duizendguldenkruid) herstellen en beschermen de levercellen en ondersteunen de reinigende werking van de lever*
Silicea (kwarts) vormt een van de belangrijke bouwstoffen voor o.a. bindweefsel en de hoeven. Tevens stimuleert silicea de hoornontwikkeling en versterkt het de werking van het glucosaminesulfaat.
Zinkcitraat is een licht verteerbare zinkverbinding die bijdraagt aan het herstel en de opbouw van diverse weefselstructuren. Tevens zorgt zinkcitraat voor een goede opname van de B vitamines (waaronder biotine) die o.a. belangrijk zijn voor het hoorn.
* = Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie

Samenstelling:
Silicea, artisjok (Cynara scolymus), mannetjesereprijs (Veronica officinalis), zuurbes (Berberis vulgaris), paardenbloem (Taraxacum officinalis), sarsaparilla (Smilax officinalis), Mariadistel (Silybum marianum), glucosaminesulfaat 2KCl, agrimonie (Agrimonia eupatoria), duizendguldenkruid (Erythraea centaurium), kattenklauw (Uncaria tomentosa), calciumcitraat. magnesiumcitraat, stinkende gouwe (Chelidonium majus), methylsulfonylmethaan, chondroïtinesulfaat, engelwortel (Angelica archangelica), ascorbinezuur, zinkcitraat, kalmoes (Acorus calamus), biotine, ethanol 35% v/v.

Gebruiksaanwijzing
2 tot 3 maal daags 20 tot 30 druppels.

Tenzij dierenarts of therapeut anders voorschrijft.

Interacties en contra indicaties
Niet gebruiken tijdens dracht of lactatie, tenzij voorgeschreven door dierenarts.

Fabrikant
De Groene Os
Rozenstraat 149-151
2011 LT Haarlem

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder