Test alert message!

Shaving Bar – Munt 

Munt is een vrolijk geurend blaadje. Daarnaast is het een zegen voor je huid, want het geeft je een fris en schoon gevoel. De Shaving Bar maakt je huid heerlijk zacht en zorgt voor een gladde scheerbeurt. Net zo effectief als een normale bus scheerschuim, maar dan zonder het vervuilende verpakkingsmateriaal.

 

Deze Shaving Bar bevat onder andere: Muntolie 
Shea butter 
Vitamine E 

 

Plasticvrije keuze Deze Bar is 100% plasticvrij. Er wordt geen grammetje plastic gebruikt voor de productie, opslag en verzending. Daarbij staat één Shaving Bar gelijk aan 3 tot 4 scheerschuimbussen. Door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten wordt jouw huid effectief en grondig verzorgd. De plastic flessen scheerschuim heb je voortaan dus niet meer nodig. Goed voor jouw huid én het milieu!

 

Hoe gebruik je de Shaving Bar?

  • Shaving Bar tussen de natte handen masseren tot er schuim ontstaat.
  • Schuim aanbrengen op het lichaam.
  • Huid scheren, afspoelen en voilà! 
 

Handgemaakt in Nederland De Shaving Bars van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in Nederland.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder