Test alert message!
Dankzij het milde MULTIACTIV reinigende gel met yucca en shiitake, kunt u uw huid echt vrijmaken van alle onzuiverheden. Het schuim is gebonden met yucca-extract die iedere porie voorzichtig en grondig reinigt, de shiitake-extract activeert de verdediging van de huidcellen verfrissend en natuurlijk, waardoor het effectieve bescherming is tegen vrije radicalen. Uw huid voelt heerlijk schoon en goed aan en is nu voorbereid voor de volgende stap in uw Heliotrop huidverzorging programma.

Gebruik:
Werk de gel en wat water in een schuim en verdeel gelijkmatig op het gezicht, hals en decollete. Daarna grondig afspoelen met warm water.

Ingrediënten:
AQUA (WATER), Cocamidopropyl betaïne, LAURYL GLUCOSIDE , PARFUM (FRAGRANCE), XANTHAANGO, Yucca schidigera LEAF / root / STEM EXTRACT, GLYCERIN, SORBINEZUUR, KALIUM BAAT, Lentinus edodes EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, CARAMEL.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder