Test alert message!

HeltiQ Handenwarmers zijn twee handige pads waarmee u gemakkelijk en snel uw koude handen kunt opwarmen in koude periodes. Door simpelweg op het metalen plaatje in de handenwarmers te klikken maakt u de pad al knedend warm. HeltiQ Handenwarmers zijn ideaal voor op wintersport, bij een frisse wandel- of fietstocht, bij het schaatsen, voor onderweg of langs de zijlijn of op de tribune bij een (voetbal)wedstrijd.

Gebruik
Dankzij de compacte doorsnede van 8,5 cm en de ronde vorm, zijn ze niet alleen gemakkelijk mee te nemen maar liggen ze ook lekker in de hand. Wanneer de handenwarmers zijn afgekoeld kunt u ze weer hergebruiken door ze 10 tot 15 minuten te koken in water.

Indien ongebruikt
Knik het metalen plaatje om de handenwarmer te activeren.
Kneed de gel goed door bij het activeren zodat de warmte vrijkomt.
Zodra de handenwarmer afgekoeld is, kunt u de handenwarmer hergebruiken door hem op te warmen in een pan met kokend water.

Indien hergebruiken
Wanneer de handenwarmers zijn afgekoeld, kunt u deze in een pan met kokend water plaatsen.
Laat het water 15 tot 30 minuten zachtjes doorkoken zodat de inhoud van de handenwarmer weer helder wordt.
De handwarmer in water leggen dat van de kook af is, is niet voldoende om de handenwarmers goed op temperatuur te krijgen.

Leg de handenwarmers NIET in de zon.
Bewaar de HeltiQ Handenwarmers op een droge plek op kamertemperatuur.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder