Test alert message!

De HeltiQ Matrasbeschermer is een waterdichte folie dat gebruikt kan worden ter bescherming van het matras in de periode voor en tijdens de bevalling.

Gebruik
De HeltiQ Matrasbeschermer kan je gebruiken zowel voor als tijdens de bevalling, maar ook bij incontinentie of bedplassen.

Plaats de matrasbeschermer in de breedte op het matras op de plek waar het onderlichaam zich op het matras bevindt en steek de matrasbeschermer om het matras heen.
Plaats een hoeslaken over het matras en de matrasbeschermer.
Leg hierna twee HeltiQ kraammatrassen naast elkaar bovenop het hoeslaken op de plek waar het onderlichaam zich op het matras bevindt.
De HeltiQ Onderleggers worden gebruikt tijdens de thuisbevalling en voor het uitvoeren van controles door de verloskundige en de kraamverzorgster tijdens de kraamweek. De onderleggers kunnen naast de HeltiQ Kraammatrassen ook als extra bescherming van het bed worden gebruikt.

Fabrikant
Koninklijke Utermohlen NV
De Overweg 1
8471 ZA Wolvega

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder