Test alert message!

Herborist Basica instant tea organic

Organic Instant thee helpt om opgestapelde zuren uit ons lichaam te verwijderen, ondermeer via de ondersteuning van de darmtransit, de vochthuishouding en de inwendige reiniging.

100 g Instant BasicaTea bevat een veelvoud aan catechines (Catechines zijn werkzaam als anti-oxidanten). De ingrediënten zijn vrij van pesticiden, herbiciden, zware metalen en voldoen aan alle gezondheidsvereisten.

Ingredienten
Munt*, heermoes*, berkenblad*, bosbesblad*, rozemarijn*, paardebloem*, mariadistel*, wilde tijm*, meidoornblad*, kliswortel*, rooibos*, groene thee*, driekleurig viooltje*
* afkomstig van biologische landbouw BE-BIO-01

Gebruik
Breng 1 maatschepje (aanwezig in verpakking) in een theekop, voeg kokend water toe, roer om en drink de warme thee binnen het uur op. Drink tot driemaal per dag een kopje thee tussen de maaltijden.

Fabrikant
The Herborist
Aquarius Age Company Belgium Cvba
Kareelstraat 48 b1
9300 Aalst

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder