Test alert message!
Hero Baby Fruitpapje met Granen Banaan Aardbei

Je kindje wordt groter en proeft steeds meer verschillende soorten voeding. Een leuke periode waarin je baby allerlei nieuwe smaken ontdekt. Bij Hero Baby weten we dat juist nu al een belangrijke basis wordt gelegd voor de eetgewoonten die je kindje op latere leeftijd zal ontwikkelen. Hero Baby Fruitpapje is een lekkere combinatie van fruit met het goede van rijstmeel en havervlokken. Bevat calcium, ijzer en vitamine C en alleen van nature aanwezige suikers. Heerlijk als fruithapje of als vullend tussendoortje.


Productomschrijving

- Lekker als onderdeel van het ontbijt of als vullend tussendoortje;
- Ook handig voor onderweg;
- Geen suiker toegevoegd, bevat alleen van nature aanwezige suikers.

Hero Baby Fruitpapjes met Granen is een handig en verantwoord tussendoortje. Het bevat 70% fruit per knijpzakje en granen zoals rijstmeel en havervlokken. De calcium, ijzer en vitamine C in de fruitpapjes zijn voedingsstoffen die aansluiten bij de ontwikkelingsbehoefte van kindjes van 6 maanden en ouder.


Wat zit erin?

Gemiddelde Voedingswaarde Per 100 gram
Energie 350 KJ/83 Kcal
Vetten 1,9 g
waarvan verzadigd 0,1 g
Koolhydraten 15 g
waarvan suikers* 9,7 g
Vezels 0,9 g
Eiwitten 1,0 g
Zout* 0,08 g

* Bevat van nature aanwezige suikers en natrium.

Ingrediënten: Fruit 70% (bananenpuree 25,5%, aardbeienpuree 16%, appel- en druivensap uit concentraat, bosbes), water, granen 8% (rijstmeel, havermeel, havervlokken), koolzaadolie, citroensap uit concentraat, mineralen (calciumfosfaat, ijzer- en zinksulfaten, kaliumjodide), vitamines (C, E, B3, B1, B6, foliumzuur).

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder