Test alert message!

HG hardhout vernieuwer onderhoudt en beschermt hardhouten tuinmeubilair. Het verdiept de kleur en zorgt zo voor de mooie en natuurlijke uitstraling van de tuinmeubelen. Hardhout bevat minerale bestandsdelen die verkleuren door weersinvloeden. Hierdoor wordt hardhout na verloop van tijd grauw. HG hardhout vernieuwer voorkomt en herstelt deze zogenaamde vergrijzing van het hout. Het product brengt tuinmeubilair snel, eenvoudig en voor maanden in topconditie en maakt het bovendien waterafstotend. Voor het reinigen en behandelen hardhout hebben wij ook andere producten, zoals HG hardhouten tuinmeubel ontgrijzer, HG hardhout kracht reiniger, HG hardhout onderhoudsolie en HG teak e.a. hardhout vernieuwer.

Samenstelling
bevat o.a.:
alifatische koolwaterstoffen > 30%
parfums

Gebruik

Voorbehandeling: Sterk vergrijsde delen bij voorkeur eerst behandelen met HG "hardhout ontgrijzer", hierdoor wordt het hout ontgrijsd en een mooier resultaat verkregen. Laat het meubilair goed drogen alvorens HG "hardhout vernieuwer" toe te passen.

Gebruiksaanwijzing: Dek de ondergrond zeer zorgvuldig af, zodat het product niet in aanraking met de ondergrond kan komen. Doe dit bijvoorbeeld met bouwfolie of oude kranten, enz. Ook eventueel niet te behandelen delen van het meubilair dienen afgedekt te worden. Voor een mooier resultaat het oppervlak met staalwol (00) of een harde borstel behandelen. 
Verwijder vervolgens vuil en stof van uw hardhouten tuinmeubilair met behulp van een droge doek of een borstel.
Zorg er voor dat het hout kurkdroog is. Spuit HG  "hardhout vernieuwer" gelijkmatig op het hardhout. Eventuele druppels verdelen met een droge doek. Laat het product vervolgens volledig in het hout trekken. Overtollig materiaal na maximaal 10 minuten grondig verwijderen m.b.v. een droge nietpluizende doek. Daarna eventueel licht opwrijven met een schone droge doek. Voor een optimaal resultaat de meubelen na ongeveer 1 uur nogmaals inspuiten en opnieuw in laten trekken. Na 24 uur is HG "hardhout vernieuwer" volledig in het hout getrokken. Na gebruik de spraybus op zijn kop houden en
spuiten totdat er alleen nog drijfgas uit de bus komt: hierdoor wordt verstopping voorkomen. Wanneer de sproeikop van de spuitbus toch verstopt raakt, deze van de spuitbus trekken en enige uren in terpentine leggen. Zonodig de sproeier met een fijne naald doorprikken.
Attentie: Absorberende materialen (lappen e.d) die in aanraking zijn gekomen met dit product, kunnen tijdens het drogen door broei ontbranden. De gebruikte materialen daarom goed uitgespreid aan de lucht laten drogen. Of u kunt de gebruikte materialen, nadat u ze volledig met water heeft doordrenkt, in een luchtdichte zak verpakken, alvorens deze weg te werpen. In verband met mogelijke broei ontbrandingen wordt het gebruik van sponsachtige materialen ontraden.

Waarschuwingen
• Zeer licht ontvlambare aerosol.
• Houder onder druk; kan open barsten bij verhitting.
• Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terecht komt.
• Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken.
• Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten.
• Ook na gebruik niet doorboren of verbranden.
• NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen.
• GEEN braken opwekken.
• Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder