Test alert message!

HG hygiënische toiletgel is een krachtige reinigings- en ontkalkingsgel voor het regelmatig reinigen van het toilet. De speciale samenstelling van dit product verwijdert zowel vuil als kalkaanslag en zorgt daarnaast voor een glanzend resultaat en een heerlijke, langdurig en frisse geur. Het product is ook bijzonder geschikt voor gebruik bij septic tanks. Voor het dagelijks snel en hygiënisch reinigen van alles in de toiletruimte, van toiletbril tot deurkruk, adviseren wij HG hygiënische toiletruimte alledag spray. Voor het verwijderen van bijvoorbeeld hardnekkige kalkaanslag of urinesteen in de toiletpot, adviseren wij HG super kracht toiletreiniger.

Samenstelling
bevat o.a.:
niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, anionoge oppervlakteactieve
stoffen, NTA (nitrilotrisazijnzuur) en de zouten daarvan < 5%
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone,
2-bromo-2-nitropropane1,3-diol; parfums

Gebruik
Druk de zijvlakken van de dop in en draai tegelijkertijd de dop open. Spuit vervolgens de HG "hygiënische toiletgel" in een vloeiende
beweging onder de rand van de toiletpot. Laat de gel minimaal 10 minuten inwerken en borstel daarna de toiletpot goed schoon
met een toiletborstel. Spoel tot slot het toilet door

Fabrikant
HG International b.v. 
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder