Test alert message!

HG laminaat beschermfilm met glans (product 70) is een unieke en eenvoudig aan te brengen polymeer emulsie. Deze vloeibare emulsie vormt na droging een glanzende en flinterdunne, maar uiterst sterke beschermfilm. Hierdoor wordt de toplaag van laminaat vloeren beschermd tegen slijtage, krassen en andere beschadigingen. Deze beschermfilm voor een laminaat vloer maskeert ook bestaande slijtageplekken en geeft tevens een anti slip effect.
1 liter is goed voor ongeveer 60m2 per laag.

Niet schudden voor gebruik. Verdeel HG laminaat beschermfilm met glans onverdund, dun en egaal, in één richting over de laminaat vloer met behulp van een wasverdeler. Laat het vervolgens drogen, waarna eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag kan worden aangebracht.

Samenstelling
bevat o.a.: conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone,
Methylisothiazolinone

Gebruik
1) De ondergrond moet, ook bij nieuw laminaat, volledig schoon, vet- en stofvrij zijn. Eventuele oude was- en polymeerlagen verwijderen. Voor de noodzakelijke
behandelingen: zie de HG laminaatvloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.
2) Gebruik voor een goede verdeling bij voorkeur een wasverdeler (zie het halsetiket aan de voorzijde van deze fles). Desgewenst kan ook een schone, niet-pluizende (thee)doek, gewikkeld om een trekker worden gebruikt.
3) Giet een kleine hoeveelheid van de vloeistof onverdund over de vloer en verdeel het, zonder druk uit te oefenen op de wasverdeler of wisser, dun en egaal in één richting. Niet draaien of wrijven!
4) Als het product opgedroogd is, na ongeveer 60 minuten, kan eventueel een tweede laag haaks op de eerste laag worden aangebracht.
5) Ongeveer 1 à 2 uur na de laatste behandeling is de vloer weer normaal beloopbaar en na 3 dagen volledig uitgehard. 

Onderhoud:
Voor dagelijkse reiniging/stof wissen: HG "laminaat alledag spray" (HG product 71).
Voor regelmatig dweilen: HG "laminaat glansreiniger" (HG product 73). Zie ook de HG laminaatvloeren behandelmatrix op de zijkant van de fles. 
Verbruik: ± 60 m² per liter per laag. 
Attentie: Dit product alleen gebruiken op laminaatvloeren waarvan alle naden volledig verlijmd zijn.

Waarschuwingen
Fles rechtop vervoeren en bewaren. Vorstvrij bewaren. 
EUH208- Bevat Triisobutyl fosfaat. Kan een allergische reactie veroorzaken. 
P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking 
houden. 
P102- Buiten het bereik van kinderen houden.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder