Beschadigingen aan leer, zoals krassen, scheuren en winkelhaken kunnen dankzij HG transparante leerreparateur op eenvoudige wijze en onopvallend worden gerepareerd. De speciale formule van dit unieke product droogt namelijk transparant op waardoor een reparatie aan het leer vrijwel onopgemerkt blijft. Het leer blijft soepel en behoudt zijn natuurlijke uitstraling. HG transparante leerreparateur is dan ook ideaal voor het repareren van bijvoorbeeld leren jassen, tassen en meubilair.

Algemeen: voorbehandeling van het leer
Reinig vooraf het te repareren oppervlak voorzichtig met HG dieptereiniger voor leer, zodat het leer goed wordt ontvet en een optimale hechting van de HG leerreparateur kan wordt bereikt. Laat het leer vervolgens goed drogen.

Reparatie van krassen en oppervlakkige scheuren (= scheuren waarbij het leer niet geheel door en door kapot is)

Houd de scheur open en vul deze, met behulp van de bijgeleverde spatel, met HG leerreparateur. Druk vervolgens beide leerhelften tegen elkaar aan en verwijder de overtollige HG leerreparateur met de spatel. HG leerreparateur is na enkele uren droog en het leer is na 24 uur weer volledig belastbaar.

Reparatie van volledige scheuren ( = scheuren waarbij het leer door en door kapot is) en winkelhaken

Schuur de randjes van het gescheurde leer licht op. Vul de pipet uit de verpakking met HG leerreparateur en steek deze iets door de scheur of winkelhaak heen. Knijp vervolgens de pipet rustig leeg en trek op hetzelfde moment de pipet voorzichtig uit te scheur terug. Druk vervolgens beide leerhelften tegen elkaar aan en verwijder de overtollige HG leerreparateur met de spatel.

HG leerreparateur is na enkele uren droog en het leer is na 24 uur weer volledig belastbaar.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder