Test alert message!

In een viertal eenvoudige stappen zorgt u er met de HG leerverf donkerbruin voor dat uw leren meubels weer een fantastische kleur krijgen. Dankzij de nieuwe verftechnologie is het zeer eenvoudig om alle soorten en kleuren leren meubels een mooie bruine kleur te geven.


- Een 2e leven voor leren zitmeubels

- Kinderlijk eenvoudig

- Verbluffend resultaat


Gebruik

Stap 1: Reinig uw leren meubel eerst met spiritus (wordt NIET bijgeleverd, dus APART aanschaffen indien thuis niet in uw bezit). Gebruik hiervoor schone doeken en reinig met ronddraaiende bewegingen. Eventuele beschadigingen aan het leer, zoals bij- voorbeeld scheuren, gaatjes, krassen en andere oneffenheden (zoals craquelé) kunt u eenvoudig repareren met behulp van HG "leerreparateur voor zitmeubels", apart verkrijgbaar bij uw HG dealer.

Stap 2: Breng de speciaal voor HG "leerverf" ontwikkelde HG "leerverf primer" op met behulp van een schuim verfroller en verfbakje. 1 laag is voldoende. 


Na deze twee stappen kunt u beginnen met het opbrengen van de HG  "leerverf" (goed schudden voor gebruik!). Maak kussens, indien mogelijk, los en behandel deze apart. Kussens die niet los kunnen in een andere positie houden, bijvoorbeeld met tape of touw, zodat achterkant en plaatsen onder de kussens ook geverfd kunnen worden. Verdeel uw leren meubel verder zoveel mogelijk in vlakken, en werk stap 3 en 4 af PER kussen of vlak!

Stap 3: Giet de HG "leerverf" in een verfbakje en behandel eerst alle delen die voor een verfroller moeilijk bereikbaar zijn, zoals naden, stiksels en knopen. Gebruik hiervoor een kwastje.

Stap 4: Zet vervolgens met behulp van een acrylaat verfroller gelijkmatig een dunne laag HG "leerverf" op het leer. Rol eerst in 1 richting en vervolgens haaks hierop om de verf goed egaal te verdelen. Na ca. 2 uur is de HG "leerverf" droog en kan de tweede laag worden aangebracht.


Waarschuwingen
• Kan een allergische reactie veroorzaken.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.


Fabrikant

HG International b.v. 

Damsluisweg 70

1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder