Test alert message!

HG leerverf primer is een noodzakelijke voorbehandeling voor alle kleuren van de HG leerverf collectie. HG leerverf primer zorgt voor een optimale hechting van de HG leerverf op het leer, Waardoor het makkelijk is op te brengen en een slijtvast eindresultaat geeft.

- Voorbehandeling voor HG leerverf
- Zorgt voor een optimale hechting

Gebruik
Voor het beste resultaat van HG  "leerverf primer" in combinatie met HG "leerverf" is het nodig om nauwkeurig te werk te gaan. Lees daarom vooraf deze gebruiksaanwijzing én de gebruiksaanwijzing voor HG "leerverf" geheel en aandachtig door. Voor het reinigen van het leer is spiritus nodig, dit wordt NIET bijgeleverd, dus APART aanschaffen indien
thuis niet in uw bezit.

Voorbehandeling van het leer: 
Reinig het te behandelen leer grondig met spiritus en gebruik hierbij schone doeken. Reinig met ronddraaiende bewegingen. Het oppervlak dient absoluut geheel vet- en vuilvrij gemaakt te zijn! Reinig daarom net zo lang totdat het leer geen vuil meer afgeeft. 

Repareren: 
Eventuele beschadigingen aan het leer, zoals bijvoorbeeld kleine gaatjes, krassen en andere oneffenheden (zoals craquele) kunt u eenvoudig repareren met behulp van HG "leerreparateur voor zitmeubels". Dit product is apart verkrijgbaar bij uw HG winkelier. HG "leerreparateur voor zitmeubels" is echter niet geschikt voor het opvullen van grote gaten en beschadigingen veroorzaakt door extreme veroudering, uitdroging etc. Aanbrengen van de HG "leerverf primer":
1. De HG "leerverf primer" voor gebruik goed schudden. 
2. Giet de HG "leerverf primer" in een schoon (= zonder verfresten) verfbakje. 
3. Breng de HG "leerverf primer" aan op het te verven leer m.b.v. een schuim verfroller. 1 laag is voldoende. 
4. Zorg ervoor dat geen plekjes worden overgeslagen. Het aanbrengen van de leerverf primer hoeft niet netjes te gebeuren, maar wees zeker niet te zuinig. 
5. De leerverf primer droogt glanzend op; hierdoor kan gemakkelijk bepaald worden of alle delen goed behandeld zijn. Gemiste delen alsnog behandelen. 
6. Na het aanbrengen van de HG "leerverf primer" de gebruikte materialen, zoals verfbakje, roller en kwastje goed schoonmaken met water. 
7. Wacht met verven totdat de leerverf primer volledig droog is, bij voorkeur 24 uur. 
8. Hierna kan begonnen worden met het aanbrengen van de HG "leerverf" (lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing van HG "leerverf" geheel en aandachtig door)

Waarschuwingen
• Kan een allergische reactie veroorzaken.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.

Fabrikant
HG International BV
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder