Test alert message!

HG "natuursteen glans polish" is ideaal om kleinere oppervlakken zoals tafels, vensterbanken, aanrechtbladen en dorpels van marmer, travertin, hardsteen (blauwe steen), graniet en andere natuursteen snel en zeer eenvoudig weer van een prachtige natuurlijke glans te voorzien. Het verdiept bovendien de kleur en structuur van de natuursteen en beschermt het tegen vuil en krassen. Dit product is ook zeer geschikt voor het bijwerken van plaatselijk mat geworden gepolijste natuursteen.

Samenstelling
niet ionogene oppervlakteactieve stoffen < 5% conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gebruik
De ondergrond moet volledig schoon, vet- en stofvrij zijn. Daarom eventueel eerst reinigen met HG "natuursteen krachtreiniger" (HG product 40). Na het reinigen moet het oppervlak goed droog zijn (anders kunnen er vlekken ontstaan), dit kan bij gebruik van veel water wel 24 uur duren. Schudden voor gebruik en vervolgens dun aanbrengen met een zachte niet-pluizende doek en gelijkmatig over het oppervlak verdelen. Daarna de polish laten drogen en, binnen een half uur nadat deze droog is, met een droge niet-pluizende doek met draaiende bewegingen opwrijven totdat er een mooie glans ontstaat. Wanneer er na de behandeling strepen of vlekken achterblijven (bijvoorbeeld na te lang drogen of ongelijkmatige verdeling), die niet meer gewoon weg te wrijven zijn, kunnen deze verwijderd worden door het oppervlak opnieuw te behandelen met dit product.

Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
• Kan een allergische reactie veroorzaken.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder