Test alert message!

HG "natuursteen badkamer reiniger" is een sterk geconcentreerd reinigingsmiddel voor het veilig en regelmatig reinigen van oppervlakken van marmer en alle andere kalkhoudende natuursteen. 
Dit product verwijdert effectief hardnekkig vuil zoals zeepresten, huidvetten en lichte kalkaanslag

Ingredienten
bevat o.a.: anionogene en niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, 5-15%
fosfonaten < 5% conserveringsmiddelen: methylisothiazolinone, benzisothiazolinone 2-bromo-2nitropropane-1,3-diol; parfums

Gebruik
Voor wanden: Doe een paar druppels van dit product op een vochtige (sanitair)spons en reinig hiermee het oppervlak, aansluitend afspoelen of vochtig afnemen.
Voor vloeren: Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5L) lauw water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing.
Niet naspoelen of nadweilen en de vloer uit zichzelf laten drogen.

Waarschuwing
H315- Veroorzaakt huidirritatie.
H318- Veroorzaakt ernstig oogletsel. 
P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102- Buiten het bereik van kinderen houden. 
P280- Draag oogbescherming.
P302+P352- Bij contact met de huid: met veel water en zeep wassen.
P305+P351+P338- Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder