Test alert message!

HG reiniger en beschermer voor onbehandelde houten meubels is een vetoplosser, vlekverwijderaar en beschermer voor onbehandelde houten meubels. Een houten oppervlak dat is behandeld met HG beschermer voor onbehandelde houten meubels zal bij normale reiniging telkens iets van zijn bescherming verliezen, waardoor het steeds moeilijker wordt om een vetvlek of kring te verwijderen. Dit wordt met dit product voorkomen. Tijdens het reinigen wordt er namelijk weer een nieuwe bescherming aan het hout toegevoegd, waardoor het hout, zodra het is opgedroogd, weer optimaal beschermd is tegen nieuwe vervuiling, vetvlekken of kringen.

Samenstelling
bevat o.a.:
niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, NTA (nitrilotriazijn
zuur) en de zouten daarvan < 5%
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone;
parfums

Gebruik
De nippel op de voorzijde een kwartslag draaien. Allereerst het te reinigen oppervlak besproeien. Vervolgens een nietpluizende schone (vaat)doek (bij voorkeur een microvezel doek) vochtig maken met water en ook deze inspuiten met dit product. Het opgespoten product hiermee vervolgens goed verspreiden over het oppervlak. Bij eventuele (vet) vlekken plaatselijk extra wrijven. Hierna het behandelde oppervlak uit zichzelf laten drogen en de gebruikte doek uitspoelen met warm water. Afhankelijk van de graad van vervuiling de behandeling herhalen. Na gebruik de nippel weer een kwartslag draaien (OFF). 
Tip: Bij intensief gebruik van het meubel, zoals bijvoorbeeld bij eettafels, wordt de beste bescherming bereikt als HG "beschermer voor onbehandelde houten meubels" 1x per 3 maanden wordt aangebracht.

Attentie: Fles rechtop vervoeren en bewaren. Zitten er al (vet)vlekken in het hout voordat u de hierboven genoemde HG producten gaat gebruiken, dan kunt u deze het beste verwijderen door het oppervlak met fijn schuurpapier licht op te schuren. Het mengsel bestaat voor 2,28% uit een of meer bestanddelen waarvan de toxiciteit niet bekend is.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder