Test alert message!

HG reiniger voedend voor hardsteen (product 50) is een frisruikende, geconcentreerde en voedende dweilreiniger. Deze reiniger is voor het gelijktijdig reinigen en voeden van hardsteen, waardoor de steen niet schraal wordt, maar mooi op kleur blijft. Het is geschikt voor zowel onbehandelde als geimpregneerde of gekristalliseerde hardsteen. 1 liter is goed voor wel 20 dweilbeurten.


Samenstelling

zeep 5-15% niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, NTA (nitrilo -

triazijnzuur) en de zouten daarvan < 5%

Conserveringsmiddel: Benzisothiazolinone, Met - hylisothiazolinone; parfums: alpha isomethyl ionon, Butylphenyl Methylpropional, HexylCinnamaGebruik

Los 50 ml (een half kopje) op in een halve emmer (5 L) lauw water. Bij intensievere vervuiling kan desgewenst een sterkere oplossing gemaakt worden tot 100 ml (1 kopje) op

een halve emmer lauw water. Vervolgens de vloer moppen of dweilen met een goed uitgewrongen mop of dweil en deze regelmatig goed uitspoelen in de gemaakte oplossing. De vloer niet naspoelen of nadweilen en uit zichzelf laten drogen. Bij sterke vervuiling de HG "natuursteen krachtreiniger" (HG product 40) gebruiken. Zie ook de HG blauwe steen / hardsteen vloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.

Tip: Voor het verkrijgen van extra glans kan de vloer na het reinigen licht worden opgewreven met en schone, droge en niet-pluizende doek


Fles rechtop vervoeren en bewaren.

Vorstvrij bewaren


Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstig oogletsel.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Draag oogbescherming.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.


Fabrikant

HG International b.v.

Damsluisweg 70

1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder