Test alert message!

HG professionele nicotine, roet en vetverwijderaar verwijdert probleemloos en veilig nicotine, roet, vet en andere vervuiling. Het product is een geconcentreerde en uiterst krachtige reinigingsvloeistof, is reukloos en krast niet. Doordat het niet krast is het veilig te gebruiken voor het reinigen van lak, verfwerk, vinyl, afwasbaar behang, ramen en kunststof.

Samenstelling
bevat o.a:
anionogene oppervlakteactieve stoffen 5-15%
niet ionogene oppervlakteactieve stoffen, fosfaten < 5%
conserveringsmiddelen: 2-bromo-2 nitropropane-1,3-diol

Bevat: Isotridecanol, ethoxylated
EINECS: 500-241-6

Gebruik
Dosering: Voor normaal onderhoud is 100  ml op een emmer water (1:100) voldoende, bij sterke vervuiling wordt een verhouding van 1:10 geadviseerd. In het geval van extreme vervuiling kan
dit product ook onverdund gebruikt worden. Voor ramen zijn een paar dopjes van de HG  literfles op een emmer water voldoende (1:800). Draag bij het gebruik van dit product huishoudhandschoenen.

Gebruiksaanwijzing: De oplossing HG "professionele nicotine, roet en vetverwijderaar" gebruiken als sopmiddel en aanbrengen op het te reinigen oppervlak. Sterk vervuilde oppervlakken
enige minuten laten inwerken en vervolgens met water afnemen

Attentie: Fles rechtop vervoeren en bewaren. Het mengsel bestaat voor 2,69% uit een of meer bestanddelen waarvan de toxiciteit niet bekend is.

Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstig oogletsel.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Draag oogbescherming.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder