Test alert message!

HG Vlekpreventie nr 15
HG "tegel vlekpreventie" is geschikt voor alle soorten poreuze en niet poreuze keramische tegels, natuursteen en beton- en kunststoftegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt zoals granito en marmer composiet. Het biedt bescherming tegen vrijwel alle voorkomende waterige (b.v. wijn, cola, etc.) en olieachtige vlekken en vervuiling. Zelfs de meest poreuze ondergronden worden tot diep in de poriën beschermd. Het is daarom ideaal voor toepassing in veel gebruikte ruimtes zoals woonkamers, keukens, badkamers e.d. Dit product is ook buiten toepasbaar.

Samenstelling
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gebruik
1) Keramische tegels vooraf eerst reinigen met HG "tegel krachtreiniger" (HG product 19), zie ook de HG tegelvloeren behandelmatrix op de zijkant van deze fles.
2) Natuursteen en beton- en kunststoftegels waarin stukjes natuursteen zijn verwerkt vooraf eerst reinigen met HG "natuursteen krachtreiniger" (HG product 40).
3) Dit product vervolgens door middel van een kwast of roller in ruime mate aanbrengen.
4) Bij zeer poreuze ondergronden is een tweede laag aan te bevelen, welke ca. 2 uur na de eerste behandeling kan worden aangebracht.
5) 3 uur na de laatste behandeling is het oppervlak weer normaal beloopbaar, 12 uur na de laatste behandeling is het oppervlak volledig beschermd.

Waarschuwingen
Fles rechtop vervoeren en bewaren. Dit product kan bij onbeschermd gebruik aangebrachte nagellak op vingernagels beschadigen en/ of doen oplossen

GEVAAR 
P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
P102- Buiten het bereik van kinderen houden.

Fabrikant
HG International b.v.
Damsluisweg 70
1332 EJ Almere

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder