Test alert message!

HG vochtvanger navulkorrels neutraal kunnen gebruikt worden voor het vullen van de HG vochtvanger. Deze vochtvanger brengt de luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau en is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. Voorkom zo alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot.

Deze HG vochtvanger navulkorrels kunnen ook gebruikt worden in alle andere systemen die werken met losse vocht absorberende schilfers. Maar ook in systemen die werken met kant en klare navulzakjes met de vocht absorberende schilfers. Door gebruik van deze korrels zullen ook deze sneller en langer werken en bovendien meer vocht uit de lucht absorberen, tot wel 1,5 keer. Mocht er in dergelijke systemen gaatjes zitten waar de korrels doorheen zouden vallen, knip dan een stukje koffiefilterzakje of tissue uit op de juiste grootte en plaats deze over de gaatjes. Hierdoor kunnen de korrels niet in de bak vallen, maar kan het geabsorbeerde vocht wel naar beneden lekken.

Samenstelling
Parfums, linalool, amyl cinnamic aldehyde, citronellol, coumarin, alpha-isomethylionone, geraniol

Gebruik
1. Licht het deksel van de korrelkorf.
2. Indien de korrelkorf voor de eerste keer in gebruik genomen wordt, druk dan het omhoogstaande
bodempje naar beneden en klik het vast in de korf.
3. Draai de dop van de flacon HG "vochtvangerkorrels" en verwijder de luchtdichte afsluiting.
4. Giet de korrels uit de flacon in de korrelkorf.
5. Plaats het deksel van de korrelkorf weer op de korf en plaats de korrelkorf weer op de
HG "vochtvanger".
6. Plaats de HG "vochtvanger" in de desbetreffende ruimte.
Controleer 1 x per maand of er nog korrels in de korrelkorf aanwezig zijn. Als de korrelkorf leeg is, giet dan de HG "vochtvanger schenkkan" leeg in de afvoer.
Haal hiervoor de korrelkorf van de HG "vochtvanger schenkkan" en plaats deze tijdelijk in de gootsteen (pas op met morsen van het "gevangen" vocht want dit kan vlekken veroorzaken), gooi het "gevangen" vocht weg en plaats, indien gewenst, de korrelkorf weer op de kan. Vul de korf met nieuwe korrels en laat de HG "vochtvangerkorrels" hun werk doen! Spoel de wasbak goed na!
Tip: De "gevangen" vloeistof kan vlekken veroorzaken.
Als dit inderdaad het geval is, de vlek direct schoonmaken met veel water en grondig opdeppen
en zonodig herhalen. Vlekken eventueel verwijderen met natriumsulfaat (verkrijgbaar bij de drogist). Maak een 5% oplossing in water (50 g/l) en sprenkel deze op de vlek. Circa 30 minuten laten inwerken. Hierna het water laten verdampen m.b.v. föhn of straalkachel. Achtergebleven poeder opzuigen.

Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder