Test alert message!

HG vochtvanger brengt de luchtvochtigheid in vochtige ruimtes terug naar een acceptabel niveau en is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. Voorkom zo alle nadelige gevolgen van een te hoge luchtvochtigheid, zoals condens, een muffe geur, schimmel, vochtplekken, ongedierte en houtrot. Het product werkt op basis van vochtaanzuigende korrels, is geluidloos en werkt zonder stroom of batterijen. De toegepaste, ronde vocht-vang-korrels hebben een groter absorptive oppervlak dan de vaak toegepaste schilfers. Door de ronde vorm ontstaat er meer ruimte tussen de korrels waardoor er meer lucht (met vocht) langs de korrels kan stromen. Samen met de op een zo hoog mogelijk luchtcontact vormgegeven korrelkorf, resulteert dit in een vochtvanger die sneller is, langer zijn werk doet en bovendien tot wel 1,5 keer meer vocht uit de lucht onttrekt dan vergelijkbare systemen. Afhankelijk van de relatieve luchtvochtigheid werkt een HG vochtvanger met 450gr HG vochtvangerkorrels 2 à 3 maanden in een ruimte van ongeveer 40m3. Door de handige schenkkan is het weggooien van het opgevangen vocht geen lastig karwei meer. Dus geen gemors en vlekken! Door de dubbelwandige HG korrelkorf kunnen de handen niet in aanraking komen met de korrels. U houdt dus altijd schone handen. De HG vochtvanger is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. Voor het makkelijk navullen van de HG vochtvanger, maar ook andere systemen, zijn er HG vochtvanger navulkorrels neutraal en lavendel, in hersluitbare flacon.

Gebruik
1. Licht de deksel van de korrelkorf.
2. Haal de flacon uit de verpakking
3. Druk het omhoogstaande bodempje van de korrelkorf naar beneden en klik het vast in de korf.
4. Draai de dop van de flacon en verwijder de luchtdichte afsluiting, giet de korrels uit de flacon in de korrelkorf.
5. Plaats de deksel van de korrelkorf weer op de korf en plaats de korrelkorf op de kan en plaats de HG vochtvanger
in de ruimte.
Attentie: Controleer 1 x per maand of er nog korrels in de korrelkorf aanwezig zijn. Als de korrelkorf leeg is, giet de kan dan leeg in de afvoer. Haal hiervoor de korrelkorf van de kan, plaats deze tijdelijk in de gootsteen (pas op met morsen van het "gevangen" vocht want dit kan vlekken veroorzaken), giet de kan leeg en plaats vervolgens de korrelkorf weer op de kan.
Vul de korrelkorf met nieuwe korrels en laat de HG vochtvanger zijn werk doen! Spoel de wasbak goed na!

Tip: Gemorste vloeistof kan vlekken veroorzaken. Als dit inderdaad het geval is, de vlek direct schoonmaken met veel water en grondig opdeppen en zonodig herhalen. Vlekken eventueel verwijderen met natriumsulfaat (verkrijgbaar bij de drogist). Maak een 5% oplossing in water (50 gram p/l) en sprenkel deze op de vlek. Circa 30 minuten laten inwerken. Hierna
het water laten verdampen m.b.v. föhn of straalkachel. Achtergebleven poeder opzuigen. Contact met leer en metaal vermijden
omdat deze materialen aangetast kunnen worden.

De HG "vochtvanger" is uitstekend geschikt voor in de caravan, boot, schuur, kelder, kledingkast of andere ruimtes in huis. Zie voor de gebruiksaanwijzing en verdere toepassingen de binnenzijde van deze kartonnen omslag. Fles rechtop vervoeren en bewaren

Waarschuwingen
• Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
• Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden.
• Buiten bereik van kinderen houden.
• Na het werken met dit product de handen grondig wassen.
• BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijl; blijven spoelen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder