Test alert message!

Jacare Na de Prik, Steek, Beet Gel


Deze gel is geschikt voor de verzorging van de huid bij insectenbeten. Na de beet de gel in een dun laagje meerdere keren per dag aanbrengen en in laten trekken. Ook geschikt voor verzorging bij kwallenbeten en na contact met brandnetels.

Muggen, vlooien, wespen, dazen, horzels, bijen, mieren, teken en steekvliegen zijn insecten die bijten of steken. Een vervelende insectenbeet zorgt vooral voor jeuk. Dat is een reactie van ons lichaam op de plaats van de beet. Vooral niet krabben helpt om te voorkomen dat de jeuk niet erger wordt en de bult groter. De na de prik, steek, beet gel werkt snel en verzachtend bij de rode en geprikkelde huid.


Ingredients :
Aqua, Glycerin, Dimethyl Isosorbide, Laureth-9, Phenoxyethanol, Aminomethyl, Propanol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Sodium Phytate, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Trideceth-6, Ascorbyl Palmitate.


Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder