Super veilige, zachte tafelhoekjes die kunnen worden bevestigd met behulp van dubbelzijdige tape.

Veiligheid:
Het spreekwoord zegt dat men groot wordt met vallen en opstaan. Een veelvoorkomende val is tegen een tafel of ander scherp voorwerp in de woonkamer. Een val tegen een scherpe punt of hoek van een tafel kan hard aankomen. Een kinderhoofdje kan dan behoorlijke schade oplopen. Er zijn hoeken op een vervelende plaats waar wij als volwassenen ons al aan hebben gestoten, maar die voor kinderen extra gevaarlijk zijn. Met dit super zachte tafelhoekje is dat probleem opgelost. Deze hoekjes zijn in 2 kleuren leverbaar.  Een voordeel van het foam materiaal is dat het zich goed laat verlijmen.

Gebruiksaanwijzing:
- Ondergrond moet goed schoon en vetvrij zijn.
- Bepaal de positie van het tafelhoekje.
  U kunt het aan de bovenkant maar ook aan de onderkant van het tafelblad
  bevestigen. Bedenk dat het kind zich ook aan de ONDERKANT van een hoek
  kan stoten.
- Verwijder het schutvel van het tafelhoekje en druk het hoekje stevig aan.
- Na 48 uur zit de tape pas goed en hecht deze optimaal.

Let op:
Niet gebruiken bij open vuur (kachel of haarden). De dubbelzijdige tape geeft een goede hechting op bijna elk oppervlak, maar sommige meubels hebben een finish die zich niet laat verlijmen (o.a. als de oppervlakte geolied is of met was behandeld is). 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder