Stel: je hebt een traphekje van 1,42 meter breed en 1,05 meter hoog nodig. En je wilt geen spijlen. Wat doe je dan? Dan ga je toch gewoon je eigen traphekje ontwerpen!! In deze DHZ-set zitten alle onderdelen die nodig hebt. Scharnieren, muurplaatjes voor de bevestiging, sluitingen en schroeven. Alles, behalve spijlen (of een plaat).

We hebben al een prachtig hekje gezien gemaakt van een plaat plexiglas. Voordeel is dat je dan geen spijlen meer ziet. Een andere vader had een triplexplaat beschilderd met "schoolbord zwart". Deze set is een perfecte oplossing als je iets speciaals nodig hebt dat niet standaard leverbaar is.
De componenten zijn ALLEMAAL als onderdeel getest alsof het een EN-1930 hekje is. Alhoewel de EN-1930 norm niet van toepassing is, weten we dat de onderdelen de norm met glans hebben doorstaan.  

Soort:                                             doe-het-zelf set voor traphek
Geschikt voor:                                 trap- en deuropeningen
Breefte:                                          zelf te bepalen
Hoogte:                                           zelf te bepalen
Kleur:                                              grijs/wit
Materiaal:                                        kunststof
Montage:                                         schroeven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder