De combihaak wordt veel gebruikt voor het beveiligen van kastjes. Het grote voordeel is dat deze geplakt kan worden. Zo hoeft er niet in uw (design)keuken geboord te worden.

De combihaak kan d.m.v. zelfklevende tape in kastjes worden geplakt. Het is niet leuk om in uw nieuwe keuken te boren, maar soms is het noodzakelijk. Afhankelijk van de ondergrond kunt u deze haak eventueel met schroeven bevestigen.

Gebruiksaanwijzing:

De ondergrond dient schoon en vetvrij te zijn. Houd de vanger op de gewenste plaats in de lade of kast. Markeer met een potlood deze plek. Let op dat de opening niet te groot wordt (zie tekening)! Verwijder de schutlaag van de tape en bevestig de vanger op de gemarkeerde plaats. Bevestig nu de haak op de plaats waar deze precies achter de vanger blijft haken op de lade of kastdeur. Een volwassene moet het slotje kunnen openen. Markeer deze positie met potlood. Verwijder de schutlaag van de tape en bevestig de haak op de gemarkeerde plaats. Druk stevig aan en laat de tape 24 uur met rust voor optimale kleefkracht.
Er zijn 2 hulpstukjes voor de vanger en de haak bijgeleverd. Gebruik deze indien nodig. De gehoekte vanger kunt u gebruiken wanneer de lade of kast geen binnenframe heeft waarop u de vanger of haak kunt bevestigen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder